Нам будуть потрібні: 200 г смородини, 200 г вершкового масла, 100 г цукрової пудри, 260 г борошна, 80 г молотих горіхів, 40 г кукурудзяного крохмалю.
Готування:
Масло залишити при кімнатній температурі, щоб воно стало м’яким. Розм’якшене масло збити з цукровою пудрою до кремоподібного стану. Далі збиваючи масло на малій швидкості міксера, додати смородину (більша частина ягід при цьому мусить луснути). Додати молоті горіхи, всипати просіяне борошно з крохмалем і замісити тісто. Сформувати з тіста «ковбаску» діаметром приблизно 3-4 см, загорнути в харчову плівку і помістити в холодильник або в морозилку на 30 хвилин. Духовку розігріти до 200 градусів. «Ковбаску» нарізати кружальцями товщиною 5 мм. Випікати печиво близько 10 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами приготування смачних страв із полуниці.
Наступні 7 днів відкриють шлях до рішень, які ви давно відкладали. Астрологи розповіли, чого ще…
У яку воду треба класти картоплю при варінні кип'яток чи холодну? От якому випадку це…
Кабмін готується до пікового навантаження. Чому заяви варто подати до Різдва?
Нові правила для пенсіонерів у наступному році. Надбавки, стаж і межі виплат.
В Україні можна отримати пільги на оплату комунальних послуг у повному обсязі. Ось повний перелік…
Привіт! На зв'язку Владислав - засновник і керівник магазину Кораблик Рибака. З 2017 року ми…