ІНГРЕДІЄНТИ: 1 кг грибів (печериці, гливи), 3 цибулини, 200 г рису, 1 склянка борошна, 0,5 склянки олії, сіль, перець.
ЯК ГОТУВАТИ?
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати голубці з горіхами.
Хрумкі зовні, соковиті всередині - домашні чебуреки з яловичиною легко приготувати, якщо знати пару кулінарних…
Детальне сканування при кожному в’їзд. Які ще “приємні” сюрпризи чекають на українців у Європі з…
Що робити, якщо з родичами не вдається домовитися про розподіл спадщини? Розбираємо покроково, як діяти:…
Хмарна прохолодна погода змусила українців споживати більше електроенергії. В Укренерго пояснили, коли точно не варто…
З жовтня 2025 року в Україні стартують масові перевірки отримувачів субсидій. Хто має повернути гроші…
Кішки проти стресу. Таємна сила котячого муркотіння — ефект, який дивує медиків.