Підготувати листя капусти. Трохи проварити їх, охолодити.
Фарш. Зварити рис, підсмажити багатенько цибулі та моркви, додати подрібнені горіхи (заздалегідь пропущені через м’ясорубку). Поперчити, посолити за смаком. Посолити краще грибною «Мівіною». Залити готові голубці томатною підливою і потушкувати.
За бажанням можна взяти замість горіхів м’ясний фарш.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рибу під сметаною.
Юрист пенсіонерів Вулах Михайло простою мовою пояснює, у чому полягає різниця між основними видами договорів,…
Частина українців можуть отримати нову грошову допомогу з бюджету. Кому та на що надають кошти.
Перевірити вершкове масло вдома — просто! Кілька перевірених способів допоможуть вам бути впевненими, що придбали…
Пенсії для осіб з інвалідністю зростуть. Як зміниться розмір виплат у наступному році?
В Україні накопичився величезний борг за рішеннями судів щодо пенсійних виплат — майже 85 мільярдів…
Уряд готує нову формулу пенсій. Кого насамперед торкнуться зміни?