Новини

Рибні вареники

 

Для тіста: 2,5-3 склянки борошна, 150 мл теплої води, сіль.

Для рибного бульйону: цибулина, лавровий лист, перець горошком, філе морської риби.

Для начинки: 350 г вареної риби, цибулина, сіль, молотий перець.

ЯК ГОТУВАТИ?

Замісити прісне тісто без яєць. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин для дозрівання.

Варену рибу очистити від кісток і дрібно посікти. Змішати з ледь підсмаженою цибулею, сіллю та молотим духмяним перцем. Тісто тонко розкотити і вирізати кружальця. Ліпити як звичайні вареники.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати оладки з секретом.

Новое на сайте

  • Новини

Від компосту до підживлення: найефективніші способи використання дрібної картоплі

Що робити з дрібною та некондиційною картоплею? Багато городників просто викидають її, але є способи,…

22/08/2025 22:22
  • Новини

Шоколадний “Наполеон”: оригінальний рецепт улюбленого торта

Здивуйте своїх рідних та гостей оригінальним рецептом улюбленого торта. З какао він вийде ще смачнішим…

22/08/2025 21:50
  • Новини

Доведеться платити по 100 гривень за пляшку: в Україні назріває дефіцит популярного продукту

Влітку українські поля залишилися без зрошення та вологи. Наслідки цього вдарять по кишенях українців уже…

22/08/2025 21:00
  • Новини

Майже 90 тисяч пенсіонерів зникли зі списків Пенсійного фонду: що відомо

В Україні стало майже на 90 тисяч пенсіонерів менше. У Пенсійному фонді України розповіли, в…

22/08/2025 20:05
  • Новини

Нацбанк України ввів у обіг оновлену купюру 20 гривень: як вона виглядає і що змінилося

Національний банк України повідомив про запуск в обіг модифікованих банкнот номіналом 20 гривень. Вони з’являються…

22/08/2025 19:29
  • Новини

Водіям дали 10 днів на заміну посвідчень: кому це потрібно терміново зробити

Щоб уникнути штрафів, водіям потрібно вчасно оновлювати документи. Для цього доведеться звернутися до сервісного центру…

22/08/2025 19:00