Для тіста: 2,5-3 склянки борошна, 150 мл теплої води, сіль.
Для рибного бульйону: цибулина, лавровий лист, перець горошком, філе морської риби.
Для начинки: 350 г вареної риби, цибулина, сіль, молотий перець.
ЯК ГОТУВАТИ?
Замісити прісне тісто без яєць. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин для дозрівання.
Варену рибу очистити від кісток і дрібно посікти. Змішати з ледь підсмаженою цибулею, сіллю та молотим духмяним перцем. Тісто тонко розкотити і вирізати кружальця. Ліпити як звичайні вареники.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати оладки з секретом.
Заборони та блокування. Що можуть запровадити в Україні проти порушників мобілізації найближчим часом?
Приготуйте святковий мармуровий курячий рулет - легку, ароматну та корисну альтернативу магазинній ковбасі. Він гарно…
В українській армії планують змінити систему розподілу призовників та їх навчання. Що ще передбачає новий…
Мобільний оператор оновив список послуг для абонентів. Українці можуть платити менше: Vodafone представив три інструменти…
Хочете, щоб вишня та черешня радували великим урожаєм навіть після морозів? Підготуйте дерева заздалегідь.
Чи можна зробити справді смачні та ніжні млинці з мінімуму продуктів? Переконайтеся, що це можливо!