Так, за рік пересічний український громадянин споживає у середньому 4,66 кг сиру. А пересічний громадянин іншої європейської країни – у середньому 18,3 кг.
У Сполучених Штатах – майже 17,5 кг, у Канаді – понад 14,4 кг, в Австралії – майже 11,8 кг, в Аргентині – понад 9,5 кг.
При цьому, як стверджують фахівці, рівень споживання сиру в нашій країні зростає за рахунок імпортованої продукції, оскільки вона часто дешевша за українську.
Торік серед головних імпортерів сиру були Польща, яка постачила 18,8 тисяч тонн сиру, Німеччина – 7,5 тисяч тонн, Франція – 3 тисячі тонн, Нідерланди – 2,7 тисячі тонн і Італія – 1,7 тисячі тонн.
Раніше ми розповідали про марки справжнього масла.
Джерело: Аgronews.ua
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.