ІНГРЕДІЄНТИ: 10 сосисок, 10 листків капусти, 3 яйця, 3-4 столові ложки борошна, сіль, олія.
ЯК ГОТУВАТИ?
Капустяні листки зварити у підсоленій воді 5-7 хвилин. Охолодити. Зрізати затверділі місця.
Сосиску загорнути в капустяний лист, опустити у кляр (яйця і борошно), смажити на олії.
Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетний сніданок.
Затишшя перед бурею. Магнітосфера не заспокоюється — метеозалежним радять берегтися.
Дуже рідко питання: чи готові ви пити воду з-під крана без використання фільтра, можна почути…
Швидко, красиво, смачно. Цей турецький рецепт вже став світовим трендом.
Ці прикраси шкодять дому та здоров'ю. Експерти попередили про небезпеку магнітів.
Прості способи зберегти моркву й буряк свіжими всю зиму. Де овочі почуватимуться найкраще?
Чим відрізняються макарони за 30 і 90 грн? Шукайте відповідь на упаковці.