На 200 грамів сухого хліба – два яйця, склянка молока, чотири середні яблука, пів склянки цукру, дві столові ложки вершкового масла або вершкового маргарину, столова ложка сухарів, кориця, ваніль, цедра за смаком.
Шматочки хліба намочити в суміші з яєць і молока. Яблука нарізати невеликими шматочками і перемішати з цукром. Форму змастити маргарином, посипати зверху сухарями. Дно і боки форми обкласти шматочками замоченного хліба.
Викладати шарами хліб і яблука, кожен шар змастити розтопленим вершковим маслом або маргарином. Останній шар змастити маслом або яйцем.
Запікати в духовці близько 40 хвилин при температурі 170-180 градусів.
Це смачно, доступно й не дуже шкідливо.
Раніше ми розповідали, як приготувати листкові пиріжки по-таджицькому.
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…