Новини

Десерт із сухого хліба

На 200 грамів сухого хліба – два яйця, склянка молока, чотири середні яблука, пів склянки цукру, дві столові ложки вершкового масла або вершкового маргарину, столова ложка сухарів, кориця, ваніль, цедра за смаком.

Шматочки хліба намочити в суміші з яєць і молока. Яблука нарізати невеликими шматочками і перемішати з цукром. Форму змастити маргарином, посипати зверху сухарями. Дно і боки форми обкласти шматочками замоченного хліба.

Викладати шарами хліб і яблука, кожен шар змастити розтопленим вершковим маслом або маргарином. Останній шар змастити маслом або яйцем.

Запікати в духовці близько 40 хвилин при температурі 170-180 градусів.

Це смачно, доступно й не дуже шкідливо.

Раніше ми розповідали, як приготувати листкові пиріжки по-таджицькому.

Новое на сайте

  • Новини

Окупанти скинули бомбу на село на Харківщині, вбили людину – зведення 7 квітня

Росія продовжує вбивати мирних жителів України. У Генштабі ЗСУ детально розповіли про ситуацію на фронті…

07/04/2025 09:10
  • Новини

Надбавки для пенсіонерів у 2025 році: хто і скільки може отримати

Пенсіонери у 2025 році можуть отримати надбавку до пенсії. Що для цього потрібно.

07/04/2025 08:35
  • Новини

Поліція може вилучити водійське посвідчення за борги – про що мова

Позбавити водійських прав можуть навіть тих, хто не порушує правила дорожнього руху. Банальна перевірка документів…

07/04/2025 07:30
  • Новини

Свята та народні прикмети 7 квітня – чому сьогодні не можна заплітати коси

7 квітня в Україні відзначають Всесвітній день здоров'я. Християни вшановують пам'ять святого преподобного Юрія Мелітійського.…

07/04/2025 06:36
  • Новини

Виплати та пільги для людей з інвалідністю І групи у 2025 році: скільки і хто отримує

До першої групи інвалідності належать люди, які повністю втратили працездатність і вимагають постійної опіки. Вони…

07/04/2025 05:25
  • Статті

Ірина Білик: примадонні української естради – 55

6 квітня святкує свій 55-й день народження Ірина Білик. Ім’я співачки стало символом нової вітчизняної…

06/04/2025 23:26