На 200 грамів сухого хліба – два яйця, склянка молока, чотири середні яблука, пів склянки цукру, дві столові ложки вершкового масла або вершкового маргарину, столова ложка сухарів, кориця, ваніль, цедра за смаком.
Шматочки хліба намочити в суміші з яєць і молока. Яблука нарізати невеликими шматочками і перемішати з цукром. Форму змастити маргарином, посипати зверху сухарями. Дно і боки форми обкласти шматочками замоченного хліба.
Викладати шарами хліб і яблука, кожен шар змастити розтопленим вершковим маслом або маргарином. Останній шар змастити маслом або яйцем.
Запікати в духовці близько 40 хвилин при температурі 170-180 градусів.
Це смачно, доступно й не дуже шкідливо.
Раніше ми розповідали, як приготувати листкові пиріжки по-таджицькому.
Росія продовжує вбивати мирних жителів України. У Генштабі ЗСУ детально розповіли про ситуацію на фронті…
Пенсіонери у 2025 році можуть отримати надбавку до пенсії. Що для цього потрібно.
Позбавити водійських прав можуть навіть тих, хто не порушує правила дорожнього руху. Банальна перевірка документів…
7 квітня в Україні відзначають Всесвітній день здоров'я. Християни вшановують пам'ять святого преподобного Юрія Мелітійського.…
До першої групи інвалідності належать люди, які повністю втратили працездатність і вимагають постійної опіки. Вони…
6 квітня святкує свій 55-й день народження Ірина Білик. Ім’я співачки стало символом нової вітчизняної…