На 200 грамів сухого хліба – два яйця, склянка молока, чотири середні яблука, пів склянки цукру, дві столові ложки вершкового масла або вершкового маргарину, столова ложка сухарів, кориця, ваніль, цедра за смаком.
Шматочки хліба намочити в суміші з яєць і молока. Яблука нарізати невеликими шматочками і перемішати з цукром. Форму змастити маргарином, посипати зверху сухарями. Дно і боки форми обкласти шматочками замоченного хліба.
Викладати шарами хліб і яблука, кожен шар змастити розтопленим вершковим маслом або маргарином. Останній шар змастити маслом або яйцем.
Запікати в духовці близько 40 хвилин при температурі 170-180 градусів.
Це смачно, доступно й не дуже шкідливо.
Раніше ми розповідали, як приготувати листкові пиріжки по-таджицькому.
Простий набір інгредієнтів і трішки фантазії – і звична гречка перетворюється на ситну й святкову…
Кабмін схвалив законопроєкт, який передбачає нову кримінальну відповідальність для військовозобов'язаних. Про що йдеться.
Пенсійний фонд України отримав повноваження призначати й нараховувати нові виплати. Хто може на них претендувати…
Уже відомо, коли розпочнеться та завершиться новий навчальний рік в українських школах та в якому…
Частина отримувачів пільг на житлово-комунальні послуги втратить її у 2025 році. Це пов'язано з ухваленням…
За 10 днів розпочнеться новий навчальний рік. Розповідаємо, хто з учителів зможе піти на пенсію…