Новини

Оселедець «як у ресторані»

Рибину викласти в каструлю або сковороду, щоб вона лежала рівно. Засипати всі спеції.

Заварити міцний чорний чай (можна недорогих сортів). Теплим чаєм залити рибу так, щоб тільки покрити її. Тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин.

Викласти в оселедницю, оздобити зеленню.

Ця риба смачна як у холодному, так і в гарячому вигляді, скидається на рибу холодного копчення.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати листкові таджицькі пиріжки.

Новое на сайте

  • Новини

Яка цибуля найкорисніша: вибираємо найбільш підходящу цибулю для імунітету та судин

Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…

05/10/2025 19:58
  • Статті

Чи варто вірити снам: що каже православ’я

Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.

05/10/2025 18:31
  • Статті

Поради колекціонерам та любителям старовини: відповідаємо на ваші листи

Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…

05/10/2025 17:58
  • Статті

Чому постійно хочеться їсти: 7 прихованих причин, про які ви не здогадувались

Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…

05/10/2025 16:27
  • Новини

Чи можна втратити пенсію, якщо працюєш: роз’яснення Пенсійного фонду

В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…

05/10/2025 15:56
  • Новини

На Одещині зіграла весілля пара переселенців, яким за 70: “Дуже радий дружині”

На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…

05/10/2025 14:59