Новини

Оселедець «як у ресторані»

Рибину викласти в каструлю або сковороду, щоб вона лежала рівно. Засипати всі спеції.

Заварити міцний чорний чай (можна недорогих сортів). Теплим чаєм залити рибу так, щоб тільки покрити її. Тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин.

Викласти в оселедницю, оздобити зеленню.

Ця риба смачна як у холодному, так і в гарячому вигляді, скидається на рибу холодного копчення.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати листкові таджицькі пиріжки.

Новое на сайте

  • Статті

Субсидія на комуналку змінюється: куди звертатися, щоб дізнатися про розміри нарахувань

До редакції звернулася Марія Сологуб, яка має інвалідність ІІ групи. Вона повідомила, що з року…

22/05/2025 15:59
  • Новини

Томати і перець ростимуть, як на дріжджах: приготуйте простий розчин, який стимулюватиме ріст

Хочете отримати хороший урожай томатів і перцю? Варто підживити рослини простим розчином, який прискорить їх…

22/05/2025 15:00
  • Новини

Найсмачніше печиво дитинства: готуємо незаслужено забуті «Каштани»

Це печиво в дитинстві любили абсолютно всі. Згадайте цей смак, приготувавши «Каштани» за простим рецептом.

22/05/2025 14:00
  • Новини

Доплати за додатковий стаж: кому і на скільки збільшать пенсію (відео)

Деякі українці мають право на додаткові доплати до пенсії за понаднормовий стаж. Хто та на…

22/05/2025 13:00
  • Новини

Триває реєстрація на отримання 1200 гривень: як подати заявку

Частина українців можуть зареєструватися на отримання нової грошової допомоги від благодійної організації. Потрібно заповнити онлайн-анкету.

22/05/2025 12:00
  • Новини

У частини пенсіонерів паперові пенсійні посвідчення стануть недійсними: що треба знати

Частину паперових пенсійних посвідчень можуть визнати недійсними. Хто не зможе скористатися пенсійним та з чим…

22/05/2025 10:52