Про це повідомляє прес служба Івано-Франківської ОДА. У планах кооперативу впровадження нової технології виробництва сиру з так званою митою кіркою. Ця технологія передбачає особливий догляд за сирами при дозріванні, що полягає у витримуванні сирів в окремій камері зі спеціальною температурою та вологістю, а це сприяє розвиткові спеціальних бактерій, які прискорюють утворення захисної кірки, запобігають розвитку цвілі і стимулюють ферментні процеси. Відзначається, що з вересня 2020 в кооперативі розпочала діяльність перша в Україні високогірна сироварня. Зараз підприємство виробляє сім сортів сиру та інші молочні продукти. За останні три роки йому вдалося залучити майже 2 млн. грн. з державного, обласного та місцевих бюджетів для облаштування сироварні.
Джерело: Кurkul.com
Пошкоджені купюри не потрібно викидати. Їх можна обміняти в банку при дотриманні певних умов.
У 2025 році люди з інвалідністю ІІ групи отримують розширений перелік соціальних, медичних та освітніх…
Пенсійний експерт Віктор Богданов пояснює, як і коли вигідно "докупити" стаж для призначення пенсії, та…
Міністерство освіти надало рекомендації щодо дат проведення канікул. Що відомо.
Вибір якісної моторної оливи — це запорука довгого життя двигуна вашого автомобіля. Ринок пропонує безліч…
Трудова книжка залишається головним підтвердженням страхового стажу, від якого залежить право на пенсію. Верховна Рада…