ІНГРЕДІЄНТИ: 8 курячих стегенець, шампіньйонів – стільки, щоб вистачило нафарширувати стегенця, цибулина, олія для смаження , 200 г твердого сиру, сіль, перець, приправи до курки.
ЯК ГОТУВАТИ?
Зі стегенець обережно вийняти кістки, залишаючи шкіру та м’ясо.
Гриби посмажити з цибулею. Сир натерти на крупній тертці і змішати з грибами та цибулею.
Кожне стегенце посолити і поперчити, приправити за смаком і нафарширувати одержаною масою.
Викласти стегенця на деко, змащене олією, і поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати 40-60 хвилин.
Нагадаємо, що раніше ми розповідали про готування лінивих вареників на парі.
Пенсійний фонд попереджає: частина одержувачів соціальної допомоги зобов'язана підтвердити свою особу до 1 жовтня 2025…
Вышивка — это язык, в котором нет слов, но есть послания. От любви и верности…
Пенсійне забезпечення державних службовців в Україні має особливий порядок і регулюється низкою законодавчих актів. Пояснюємо,…
Українські пенсіонери можуть розраховувати на зростання виплат у 2026 році. Це передбачено бюджетною декларацією на…
ПФУ винен військовим пенсіонерам десятки мільярдів гривень за судовими рішеннями. Мова йде про минулий період,…
Чи буде магнітна буря 24 серпня, які прогнози дають вчені і що чекати метеочутливим українцям…