ІНГРЕДІЄНТИ: 8 курячих стегенець, шампіньйонів – стільки, щоб вистачило нафарширувати стегенця, цибулина, олія для смаження , 200 г твердого сиру, сіль, перець, приправи до курки.
ЯК ГОТУВАТИ?
Зі стегенець обережно вийняти кістки, залишаючи шкіру та м’ясо.
Гриби посмажити з цибулею. Сир натерти на крупній тертці і змішати з грибами та цибулею.
Кожне стегенце посолити і поперчити, приправити за смаком і нафарширувати одержаною масою.
Викласти стегенця на деко, змащене олією, і поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати 40-60 хвилин.
Нагадаємо, що раніше ми розповідали про готування лінивих вареників на парі.
Частина українців зможуть відпочивати значно довше. Роз'яснення міністерства.
Європейські профспілки б'ють на сполох: до 2040 року відбудеться поетапне підвищення пенсійного віку.
Частині пенсіонерів призупинять нарахування пенсії. Кого саме це стосується та з чим пов'язано.
Навіть якщо подати показання лічильників вчасно, їх не приймуть. Комунальники зробили важливе попередження.
Частина пенсіонерів втратили доплати до пенсії після проведеного Пенсійним фондом перерахунку. Пенсійний експерт пояснив, у…
Відомий міжнародний фонд оголосив про видачу грошової допомоги українцям. Як зареєструватися.