ІНГРЕДІЄНТИ: 8 курячих стегенець, шампіньйонів – стільки, щоб вистачило нафарширувати стегенця, цибулина, олія для смаження , 200 г твердого сиру, сіль, перець, приправи до курки.
ЯК ГОТУВАТИ?
Зі стегенець обережно вийняти кістки, залишаючи шкіру та м’ясо.
Гриби посмажити з цибулею. Сир натерти на крупній тертці і змішати з грибами та цибулею.
Кожне стегенце посолити і поперчити, приправити за смаком і нафарширувати одержаною масою.
Викласти стегенця на деко, змащене олією, і поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати 40-60 хвилин.
Нагадаємо, що раніше ми розповідали про готування лінивих вареників на парі.
Вибір сонцезахисних окулярів – це не тільки про моду та фото для Instagram. Це про…
Коли немає часу на складні рецепти, ці тефтелі виручать - готуються швидко, виходять ситними та…
В Україні майже 9 мільйонів людей живуть за межею бідності, але державні програми підтримки охоплюють…
З липня більшість видів допомог, які раніше оформлювали у відділах соцзахисту, тепер виплачуватиме Пенсійний фонд.…
На 84-му році життя помер відомий український композитор Ігор Поклад. Його хіти «Ой, летіли дикі…
Хочете, щоб ваша цибуля зберігалася довго? Дізнайтесь, як не проґавити ідеальний момент для збору врожаю.