ІНГРЕДІЄНТИ: 8 курячих стегенець, шампіньйонів – стільки, щоб вистачило нафарширувати стегенця, цибулина, олія для смаження , 200 г твердого сиру, сіль, перець, приправи до курки.
ЯК ГОТУВАТИ?
Зі стегенець обережно вийняти кістки, залишаючи шкіру та м’ясо.
Гриби посмажити з цибулею. Сир натерти на крупній тертці і змішати з грибами та цибулею.
Кожне стегенце посолити і поперчити, приправити за смаком і нафарширувати одержаною масою.
Викласти стегенця на деко, змащене олією, і поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати 40-60 хвилин.
Нагадаємо, що раніше ми розповідали про готування лінивих вареників на парі.
З минулого року багато мешканців багатоквартирних будинків почали отримувати третю квитанцію за газ. Пояснюємо, скільки…
Якщо держава відмовила в допомозі, чи варто намагатися отримати її повторно. Як обирають кандидатів на…
Перехід на електронні трудові книжки спрощує облік і для держави, і для громадян. Але чимало…
Україну накриють опади та хмарність у перший вівторок грудня. Синоптики оновили прогноз.
У вівторок магнітне поле Землі буде тихим. Низькі ризики штормів і поради для самопочуття.
Благодійна організація роздасть святкові пакунки літнім українцям. Що потрібно для участі?