Середа, 26 Березня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяСирники виходять дуже ніжними та завжди тримають форму: простий рецепт без зайвих...

Сирники виходять дуже ніжними та завжди тримають форму: простий рецепт без зайвих інгредієнтів

Этот материал также доступен на русском языке
Сирники – улюблене доповнення до ранкового чаю або філіжанки кави, кожна господиня має свій оригінальний рецепт сирників, але сьогодні пропонуємо приготувати найпростіший рецепт без секретних компонентів.

Найпростіші інгредієнти і сирники виходять просто смачнезними, але головне – дуже ніжними та повітряними.

Читайте також: Бабусині сирники: неймовірно смачні та ніжні – рецепт із щасливого дитинства

Інгредієнти:

  • 300 г сиру
  • 1 куряче яйце
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 столова ложка крохмалю (картопляного або кукурудзяного)
  • щіпка солі
  • олія для смаження

Приготування:

  1. Перетріть сир через дрібне сито або просто добре розімніть його вилкою, щоб досягти однорідної текстури.
  2. В отриману масу додайте яйце, цукор, дрібку солі та крохмаль. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.
  3. З суміші сформуйте невеликі круглі коржики і злегка надайте їм форму, щоб вони не були надто товстими.
  4. На сковороді розігрійте олію, потім викладіть сирники, обсмажуючи їх з обох боків до появи апетитної золотистої скоринки.
  5. Щоб сирники краще пропеклися всередині, накрийте сковороду кришкою під час смаження.
  6. Подавайте гарячими, доповнивши медом, сметаною або варенням на ваш вибір.

Приємного апетиту!

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні