Вівторок, 18 Червня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦі сирники можна їсти губами: вони м'які, ніжні та завжди тримають форму...

Ці сирники можна їсти губами: вони м’які, ніжні та завжди тримають форму – незвичайний рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Традиційно сирники готуються на борошні та з додаванням яєць, але є інші варіанти приготування цієї смачної страви. Сьогодні ділимося рецептом найніжніших повітряних сирників, які тримають форму.

Замість борошна у ці сирники додають манку. Просто не поспішайте одразу смажити сирники, нехай тісто трохи постоїть, щоб манка набрякла.

Раніше ми розповідали, що краще додавати в сирники – білок або жовток.

Інгредієнти:

  • Сир 300 г;
  • Манка – 3 ст. ложки;
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки;
  • Сіль – до смаку;
  • Борошно – для обвалення сирників.

Приготування:

  1. Сир перетріть через сито, додайте цукор, манку та дрібку солі. Перемішайте все. Якщо тісто вийде трохи сухе, потрібно додати 1 столову ложку води або молока.
  2. Тісто виходить липкуватим, тому при формуванні сирників потрібно посипати борошном робочу поверхню.
  3. Розігрійте сковороду з олією та обсмажуйте сирники з двох сторін по 6-7 хвилин на середньому вогні. Сковороду краще накрити кришкою, тоді сирники виходять більш повітряними та високими.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні