Якщо у вас немає часу на складні десерти, але хочеться чогось смачного, торт без випічки стане справжньою знахідкою. Усього п’ять простих інгредієнтів, мінімум часу – і ваш ідеальний торт готовий!
Раніше ми розповідали, як приготувати соковитий та повітряний шоколадний кекс до чаю за 5 хвилин.
Інгредієнти:
- Пісочне печиво – 300 г
- Вершкове масло – 90 г
- Вершки 33-35% – 400 мл
- Цукор – 5 ст. л.
- Будь-які фрукти (або горіхи, або шоколад) – на власний смак
Приготування:
- Для приготування основи печива торта подрібніть в крихту за допомогою блендера або кухонного комбайна. Додайте до нього розплавлене вершкове масло та перемішайте все до однорідності.
- Застеліть форму пергаментним папером і рівномірно розподіліть масу, що вийшла, по дну і стінкам, формуючи своєрідний корж для торта. Відправте ваш корж в холодильник на 40-50 хвилин для застигання.
- Для приготування крему дуже холодні вершки налийте в холодну миску, додайте ванільний цукор та ванілін (за бажанням). Збийте за допомогою міксера на високій швидкості, до отримання пишного крему.
- Крем обережно викладіть на застиглу основу і відправте в холодильник на кілька годин.
- Готовий торт прикрасьте на власний смак нарізаними фруктами, ягодами, горіхами або тертим шоколадом.
Вас також можуть зацікавити новини: