Шість інгредієнтів, ніякої духовки і десять хвилин приготування – і смачна випічка до чаю готова! Готуємо «Мурашник» за найпростішим рецептом.
Раніше ми розповідали, як приготувати незаслужено забутий торт «Гілка».
Інгредієнти:
- Печиво «Топлене молоко» – 600 г
- Варене згущене молоко – 500 г
- Вершкове масло – 100 г
- Сметана – 2 ст. ложки
- Шоколад молочний – 30 г
- Горіхи грецькі подрібнені – за смаком
Приготування:
- Дробимо печиво, використовуючи руки або кухонний комбайн.
- Збиваємо згущене молоко за допомогою міксера. Коли воно стане не таким густим, додайте сметану і знову збиваємо.
- Змішуємо масу з м’яким вершковим маслом – крем готовий.
- У крем додаємо подрібнені горіхи.
- З’єднуємо печиво з кремом та перемішуємо до однорідності.
- На плоску тарілку гіркою викладаємо приготовану масу й посипаємо тертим зверху на дрібній тертці шоколадом.
- Відправляємо торт у холодильник на 30-60 хвилин до застигання.
Вас також можуть зацікавити новини: