1. Неправильне розморожування. Розморожуйте рибу в холодильнику. Швидке розморожування при кімнатній температурі або в гарячій воді руйнує білок, через що риба стає пухкою та в’ялою.
2. Недостатній розігрів сковороди. Якщо покласти рибу на холодну сковороду, вона почне тушкуватися у волозі, що виділяється, замість того, щоб обсмажуватися.
3. Переповнення сковороди. Не кладіть занадто багато риби одночасно – це знижує температуру пательні та заважає утворенню хрусткої скоринки.
4. Часте перевертання. Дайте рибі добре підрум’янитися з одного боку. Часте перевертання може пошкодити філе і зробити його менш соковитим.
5. Пересмажування. Риба готується швидко, і якщо перетримати її на вогні, вона стане сухою і жорсткою.
6. Занадто багато борошна при паніруванні. Зайве борошно підгорає і надає страві гіркоти. Перед смаженням обов’язково струсіть зайве борошно зі шматочків риби.
Читайте також:
З 29 січня в Україні розпочала роботу програма субсидій на оренду житла для переселенців. Щоб…
Квасоля - один із найбільш затребуваних продуктів у пісні дні. Оцініть і ви смак та…
В Україні більша частина пенсіонерів отримує маленькі пенсії та потребує додаткової матеріальної допомоги з боку…
Починаючи з березня, українські виробники зменшать ціни на 10-50% ще на 100 препаратів власного виробництва.
Ефективне підживлення для розсади – одна із запорук її хорошого зростання. Розповідаємо, чим найкраще підживити…
Надзвичайно смачний торт можна приготувати за лічені хвилини з мінімальної кількості продуктів. Переконайтеся у цьому…