Новини

Яких помилок ми припускаємося під час приготування риби

Головні помилки під час приготування риби

1. Неправильне розморожування. Розморожуйте рибу в холодильнику. Швидке розморожування при кімнатній температурі або в гарячій воді руйнує білок, через що риба стає пухкою та в’ялою.

2. Недостатній розігрів сковороди. Якщо покласти рибу на холодну сковороду, вона почне тушкуватися у волозі, що виділяється, замість того, щоб обсмажуватися.

3. Переповнення сковороди. Не кладіть занадто багато риби одночасно – це знижує температуру пательні та заважає утворенню хрусткої скоринки.

4. Часте перевертання. Дайте рибі добре підрум’янитися з одного боку. Часте перевертання може пошкодити філе і зробити його менш соковитим.

5. Пересмажування. Риба готується швидко, і якщо перетримати її на вогні, вона стане сухою і жорсткою.

6. Занадто багато борошна при паніруванні. Зайве борошно підгорає і надає страві гіркоти. Перед смаженням обов’язково струсіть зайве борошно зі шматочків риби.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Статті

Яку субсидію дадуть переселенцям на оренду житла

З 29 січня в Україні розпочала роботу програма субсидій на оренду житла для переселенців. Щоб…

03/03/2025 18:53
  • Новини

Квасоля з яблуками і копченою паприкою: урізноманітнимемо наше меню в пісні дні

Квасоля - один із найбільш затребуваних продуктів у пісні дні. Оцініть і ви смак та…

03/03/2025 17:54
  • Статті

Якщо у людини маленька пенсія та потрібна допомога: куди звертатися та які документи знадобляться

В Україні більша частина пенсіонерів отримує маленькі пенсії та потребує додаткової матеріальної допомоги з боку…

03/03/2025 16:56
  • Новини

Знизили ціни ще на 100 ліків – що це означає для пацієнтів

Починаючи з березня, українські виробники зменшать ціни на 10-50% ще на 100 препаратів власного виробництва.

03/03/2025 15:57
  • Новини

Розсада ростиме вдвічі швидше: потрібен дешевий аптечний засіб

Ефективне підживлення для розсади – одна із запорук її хорошого зростання. Розповідаємо, чим найкраще підживити…

03/03/2025 15:28
  • Новини

Готуємо улюблений торт «Мурашник» всього за 10 хвилин: духовка та борошно не потрібні

Надзвичайно смачний торт можна приготувати за лічені хвилини з мінімальної кількості продуктів. Переконайтеся у цьому…

03/03/2025 14:58