Тому як підготовчий етап пропонуємо вам спекти лінивий штрудель з лаваша, який анітрохи не розчарує навіть досвідчених гурманів.
Лінивий штрудель
З цим рецептом впорається і кулінар-початківець.
Інгредієнти:
- Лаваш — 2 штуки,
- сир — 350 грамів,
- яйце — 1 штука,
- жовток — 1 штука,
- цукор — 2 столові ложки,
- вишні без кісточок — 300 грамів, кунжут — 2 чайні ложки.
Приготування:
- Сир змішати з яйцем і цукром.
- Викласти на лаваш і рівномірно розподілити.
- Якщо вишня була заморожена, розморозити і прибрати зайву рідину. Так само рівномірно розподілити її поверх сиру.
- Згорнути в рулет два лаваші та викласти на деко, застелене пергаментом.
- Змастити жовтком і прикрасити кунжутним насінням.
- Запікати при температурі 190 градусів протягом 40-45 хвилин.
Перед нарізкою дати час охолонути.
Вас також можуть зацікавити новини:
- Штрудель з яблуками за 15 хвилин – найшвидший і найсмачніший рецепт для приємного чаювання
- Приготуйте штрудель із куркою та грибами – потіште своїх домашніх чудовою вечерею