Новини

Гранатовий пиріг – особливість зимових вітамінних десертів

Гранатовий пиріг

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно — 180 грамів,
  • розпушувач — 1,5 чайної ложки,
  • вершкове масло — 100 грамів,
  • гранат — 2 штуки,
  • йогурт — 100 грамів,
  • яйце — 2 штуки,
  • цукрова пудра — 180 грамів,
  • ванільний екстракт,
  • сіль — 1/2 чайної ложки.

Приготування:

  1. З одного граната вичавити сік, другий почистити і розібрати на зерна.
  2. Змішати в одній мисці борошно, розпушувач для тіста, сіль.
  3. В другій мисці добре збити вершкове масло з цукром. По одному додати в масло яйця, добре збити міксером.
  4. Потім влити півсклянки свіжого гранатового соку.
  5. Додати борошняну суміш і добре перемішати. Додати йогурт і знову перемішати.
  6. Злегка посипати борошном деко, вилити на нього тісто і поставити на двадцять п’ять хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.

Після дістати його з духовки і посипати зернами граната.

Вам буде цікаво:

Новое на сайте

  • Новини

Неймовірно соковита та солодка капуста: овочівники назвали два сорти з рекордним терміном зберігання

Капуста – популярна культура на городах українців, але щоб отримати добрий урожай, потрібно не лише…

11/02/2025 22:53
  • Новини

Погода в Україні на середу, 12 лютого

12 лютого очікується ясна морозна погода у більшості областей України

11/02/2025 22:23
  • Новини

Магнітні бурі на середу, 12 лютого 2025 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

11/02/2025 21:52
  • Статті

Чи можна позбутися хронічного нежитю: що для цього потрібно

Усі застуди супроводжуються нежиттю, і зазвичай це сезонне явище. Але як бути, якщо з тимчасового…

11/02/2025 21:24
  • Статті

Травяные чаи полезно пить каждый день: какой выбрать

Чай - напрочуд корисний напій. Він чудово підходить для щоденного вживання. Серед чаїв особливо варто…

11/02/2025 20:44
  • Статті

Яких правил дотримуватися при захворюваннях підшлункової залози

Підшлункова залоза відіграє важливу роль у травленні та обміні речовин. Для підтримки її здоров'я та…

11/02/2025 19:29