“Сметанник” – це популярний домашній торт, який обов’язково був на святковому столі ще 30-40 років тому. А взагалі історія цього торта сягає часів Київської Русі і готували його спочатку селяни, у яких були свої молоко та сметана.
Пізніше торт завоював загальну любов і став популярним частуванням не лише у селах, а й у містах. Зараз на святковий стіл прийнято готувати щось вишуканіше, хоча «Сметанник» – це наше дитинство. Та й сам торт дуже смачний, ніжний та соковитий.
Читайте також: Смак дитинства: готуємо торт «Сметанник» за класичним рецептом – м’який та неймовірно соковитий
Пропонуємо рецепт зі згущеним молоком. Саме завдяки згущеному молоку, ви отримаєте неймовірно м’які коржі з легким відтінком карамелі.
Для тіста:
Для крему:
Вас також можуть зацікавити новини:
22 лютого відзначають незвичайне свято – День прогулянки з собакою. Це чудова нагода нагадати власникам,…
Постійний стрес, тривога, фінансові труднощі та війна—ось реальність, у якій живуть українці останні три роки.…
22 лютого у світі відзначають Національний день коктейлю «Маргарита» – одного з найпопулярніших алкогольних напоїв.…
Водіям в Україні дозволено використовувати електронне посвідчення водія у застосунку Дія, проте деякі поліцейські все…
За рік офіційні зарплати зросли на 22%, а деякі отримують понад 21 тисячу гривень. Чи…
Туя — універсальна рослина, яка легко адаптується до різних умов і гармонійно виглядає в поєднанні…