Запечене сало з фруктами
Інгредієнти:
- М’ясо із салом (шматок) — 1 кілограм,
- апельсин — 1-2 штуки,
- яблука — 1-2 штуки,
- сухофрукти — 100 грамів,
- цибуля — 1 штука,
- майонез — 1 столова ложка,
- мед — 1 столова ложка,
- соєвий соус — 20-30 мілілітрів,
- оцет — 2 чайні ложки,
- сіль і перець — за смаком.
Приготування:
- Сало добре посолити, змастити майонезом, медом, полити соєвим соусом і оцтом. За можливості залишити на ніч, щоб сало добре замаринувалося.
- Підготувати фольгу для запікання, викласти на неї нарізану цибулю, товстими кружечками – яблука та апельсин.
- Покласти сало на фруктово-цибулеву «подушку». За бажанням додати всередину сухофрукти.
- Посипати чорним перцем і обгорнути все фольгою. Запікати сало протягом 1,5 години.
Подавати страву гарячою або холодною.
Читайте також: