Понеділок, 27 Січня, 2025
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: сало, запечене із фруктами - такого ви ще не куштували

Готуємо смачно: сало, запечене із фруктами – такого ви ще не куштували

Этот материал также доступен на русском языке
Яким тільки сало ми не куштували: і солоне, і копчене. Але з фруктами рідко хто здогадається спробувати приготувати. А дарма!

Запечене сало з фруктами

Інгредієнти:

  • М’ясо із салом (шматок) — 1 кілограм,
  • апельсин — 1-2 штуки,
  • яблука — 1-2 штуки,
  • сухофрукти — 100 грамів,
  • цибуля — 1 штука,
  • майонез — 1 столова ложка,
  • мед — 1 столова ложка,
  • соєвий соус — 20-30 мілілітрів,
  • оцет — 2 чайні ложки,
  • сіль і перець — за смаком.

Приготування:

  1. Сало добре посолити, змастити майонезом, медом, полити соєвим соусом і оцтом. За можливості залишити на ніч, щоб сало добре замаринувалося.
  2. Підготувати фольгу для запікання, викласти на неї нарізану цибулю, товстими кружечками – яблука та апельсин.
  3. Покласти сало на фруктово-цибулеву «подушку». За бажанням додати всередину сухофрукти.
  4. Посипати чорним перцем і обгорнути все фольгою. Запікати сало протягом 1,5 години.

Подавати страву гарячою або холодною.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні