Середа, 18 Грудня, 2024
ГоловнаНовиниНавіщо досвідчені господині заливають хурму окропом - цей спосіб вас здивує

Навіщо досвідчені господині заливають хурму окропом – цей спосіб вас здивує

Этот материал также доступен на русском языке
Хурма – популярний та улюблений плід багатьох українців. Але пораду залити окропом хурму чули не всі, що дає така процедура і які плоди обов'язково потрібно заливати окропом.

Як позбутися терпкого смаку хурми

Терпкість може бути або особливістю сорту, або свідченням недозрілості плодів. У домашніх умовах можна спробувати створити умови, в яких навіть зірвана хурма достигне.

Читайте також: Медики розповіли, при яких хворобах протипоказана хурма

Спосіб перший. Покладіть плоди в поліетиленовий пакет і залиште при кімнатній температурі на 3-4 дні. Для кращого ефекту можна до хурми покласти стиглі яблука та банани.

Спосіб другий. Заморозьте плоди нестиглої хрми в морозильній камері. Через добу дістаньте і потримайте в холодильнику до повного розморожування. Потім потримайте плоди за кімнатної температури принаймні одну годину, перед тим, як споживати. Хурма стане м’якою, але втратить терпкість, буде смачніша.

Читайте також: Як виростити хурму з кісточки?

Спосіб третій. Залийте посудину з хурмою окропом і залиште до повного вистигання. Після цього її потрібно їсти відразу, не залишаючи на зберігання.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні