Торт “Зимова вишня” – це справжній кулінарний шедевр, який підкорює своїм ніжним смаком та гарним зовнішнім виглядом. Його секрет у тому, що він готується на кефірі, що робить коржі м’якими та повітряними, а вишні надають десерту неймовірної соковитості. Цей торт ідеально підійде як для святкового столу, так і затишного зимового чаювання.
Раніше ми розповідали, як приготувати легендарний торт “Медовик” без випікання.
Вас також можуть зацікавити новини:
Багато хто вважає піст часом обмежень, але це також можливість відкриття нових смаків та цікавих…
Хоча термін дії посвідчення водія в Україні становить 30 років, а для новачків — два…
Гастроезофагеальна рефлюксна хвороба (ГЕРХ) – це захворювання, яке виникає через регулярний закид шлункового вмісту в…
У Кабінеті Міністрів затвердили оновлений механізм повернення непридатних чи небезпечних харчових товарів, що стосується як…
Непоодинокими є ситуації, коли один член сім'ї доглядає хворого батька або матір, а інший не…
Для успішного догляду за садом та городом, краще орієнтуватися на фази Місяця. Розповідаємо про сприятливі…