Ще один плюс цієї страви – її можна зберігати в холодильнику та розігрівати наступного дня. При цьому овочі зберігають форму, аромат та всі корисні речовини.
Тушкувати 25 хвилин або до м’якості картоплі.
Приготуйте також:
28 листопада в більшості областей України очікується погода без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
З настанням осені в нашому раціоні збільшується кількість важкої їжі, яка містить більше жирів та…
Торік Православна церква України (ПЦУ) та Греко-католицька церква України (ГКЦУ) перейшли з юліанського на новоюліанський…
Щитовидна залоза є найважливішим органом людини. Гормони, які вона виробляє, відповідають за обмін речовин, регуляцію…
Користь квашеної капусти відома давно. Ця проста і доступна страва є джерелом вітамінів і мікроелементів.…