А ще пояснимо, чому експерти не радять запивати хурму водою.
Солодкий і нев’яжучий смак має сорт Корольок, а також гібрид Шарон. Зовні ці плоди важко відрізнити від звичайних сортів хурми, тому звертайте увагу на етикетку або запитуйте продавців.
Читайте також: Медики розповіли, за яких хвороб протипоказана хурма
Також максимально смачними і мінімально терпкими будуть стиглі плоди інших сортів. Щоправда найбільш в’яжучі відчуття отримуємо від їхньої шкірки. Але саме у шкірці сконцентрована найбільша кількість корисних речовин. Тому не варто від неї відмовлятися. Існують способи зменшити її терпкий смак.
Таніни – це дубильні речовини, які містяться в шкірці хурми і надають їй терпкий смак. Щоб мінімізувати цей ефект, можна скористатися однією з дієвих порад.
Російські війська продовжують обстрілювати мирні населені України. На фронті ситуація залишається складною.
Частина українців може отримати нову грошову допомогу.
27 листопада в Україні відзначають День заснування Національної Академії Наук України та День шпильок та…
Для приготування цього пирога вам знадобиться всього 20 хвилин і смачні ласощі до чаю або…
Обираєте в магазині, що купити: оливки чи маслини? Вам треба знати, що в них спільного,…
Щоб кімнатні рослини були справжньою окрасою вашого будинку чи квартири, потрібно забезпечити їм належний догляд,…