З неї можна готувати безліч смачних та корисних страв. Наприклад, румунську запіканку, рецепт якої ми сьогодні вам запропонуємо.
Запіканка з фаршем та капустою – дуже ситна страва. Приємну пікантність у його смак додає використання квашеної капусти та сметани.
Квашена капуста — 600-700 грамів, фарш зі свинини та яловичини — 300 грамів, рис — 140 грамів, вода — 250 мілілітрів, цибуля — 1 штука, часник — 2 зубчики, рослинна олія — 2 столові ложки, сметана — 250 грамів, томатна паста — 1,5 столової ложки, мелений кмин — ½ чайної ложки, сіль, перець чорний мелений і паприка — за смаком.
Запікати приблизно півтори години при температурі 180 градусів.
Читайте також:
Коли закінчиться війна в Україні – військовий експерт зробив несподіваний прогноз
Різдвяний піст потрібен нам для того, щоб приготувати свою душу до зустрічі великого свята –…
З багатьох корисних порад ви зможете підібрати те, що допоможе саме вам впоратися з болями…
Верес - найважливіший медонос північної та середньої смуги. Вересовий мед вважається добрим антисептиком. У народній…
Що ж, шановні читачі, продовжимо нашу розмову про 47-го президента США Дональда Трампа, від рішень…
Якщо після прогулянки в холодний вітряний день у вас на обличчі з'являється не просто рум'янець,…