Чіпси з квашеної капусти
Інгредієнти
Квашена капуста, борошно, олія — за смаком.
Приготування
- Взяти квашену капусту і підготувати всі інгредієнти.
- Насипати приблизно півсклянки борошна на робочу поверхню.
- Додати квашену капусту (кількість – за смаком).
- Місити тісто доти, доки воно не буде прилипати до рук.
- Змастити стіл і качалку олією, щоб тісто не прилипало. Тонко розкачати тісто і нарізати його на шматочки бажаного розміру.
- Перекласти нарізане тісто на розігріту з олією сковороду за допомогою лопатки.
- Обсмажити з обох боків до золотистої скоринки.
Подавати чіпси як теплими, так і холодними.
Раніше ми розповідали, як приготувати з квашеної капусти кульки з капусти та картоплі