Але гарбуз можна додавати до салатів у свіжому та відвареному вигляді, використовувати як начинку для пирогів та пиріжків, робити сирну запіканку та запікати на грилі.
Про те, що ще можна приготувати з гарбуза, розповідають наші читачі та діляться своїми рецептами.
«Гарбуз чищений — 300 грамів, рослинна олія — 1 столова ложка, часник — 2 зубчики, паприка сушена — 0,5 чайної ложки, куркума, прованські трави, сіль і перець — за смаком.
Олеся Миколаївна, Черкаська обл.
Вас також можуть зацікавити новини:
Будь-яка господиня знає, наскільки корисний і незамінний на кухні оцет. Але його цінують не лише…
Чорнобривці - рід однорічних трав'янистих рослин сімейства айстрових. Батьківщиною рослини вважають Центральну Америку, де в…
Ви користуєтеся земельною ділянкою на підставі договору оренди? Чи можна надати право користуватися землею іншій…
З кожним роком світ технологій представляє нам нові чудеса інженерної думки, і нинішній рік не…
Під час нарахування пенсії стаж роботи за кордоном зараховувався. Це було передбачено Угодою про гарантії…
Хочете отримати ранній урожай редьки? Посійте її прямо зараз!