Щоб тортилья у вас вийшла за вищим розрядом, треба врахувати деякі дрібниці: яйця посолити до картоплі, використати багато олії та не смажити на великому вогні.
«Картопля — 450 грамів, цибуля — 1 штука, рослинна олія — 80 мілілітрів, сіль — 0,5 чайної ложки, яйця — 5 штук, перець — за смаком.
Якщо залишилася зайва олія, злити її, залишивши трохи.
Готувати ще кілька хвилин до готовності, зняти з вогню і дати постояти. Акуратно викласти тортилью на тарілку й подавати. Смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді».
Світлана Володимирівна, Київська обл.
Вам буде цікаво:
Ситуація на фронті залишається складною. Усього минулої доби зафіксовано 227 бойових зіткнень.
Листопад – місяць айви. Крім варення чи компоту можна приготувати чимало оригінальних страв з айви.…
Напередодні зими через можливі відключення світла влада вирішила підтримати тих, хто самостійно подбав про обігрів…
Щороку нам обіцяють ухвалити нову пенсійну реформу. Мовляв, система стане справедливішою, а виплати зростуть ледь…
24 листопада відзначають Міжнародний день еволюції. Православні християни 24 листопада за новим церковним календарем (7…
Булочки – це улюблене доповнення до чаю. Пропонуємо рецепт повітряного тіста, яке у вас точно…