Щоб тортилья у вас вийшла за вищим розрядом, треба врахувати деякі дрібниці: яйця посолити до картоплі, використати багато олії та не смажити на великому вогні.
«Картопля — 450 грамів, цибуля — 1 штука, рослинна олія — 80 мілілітрів, сіль — 0,5 чайної ложки, яйця — 5 штук, перець — за смаком.
Якщо залишилася зайва олія, злити її, залишивши трохи.
Готувати ще кілька хвилин до готовності, зняти з вогню і дати постояти. Акуратно викласти тортилью на тарілку й подавати. Смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді».
Світлана Володимирівна, Київська обл.
Вам буде цікаво:
Деревна зола – популярне органічне добриво, яке часто використовується садівниками та городниками для покращення родючості…
З 15 листопада погода потрохи погіршується всюди, крім півдня.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Багато людей вважають за краще не тільки пити гарячі напої, але й їсти гарячі страви,…
Після дня пам’яті святого апостола Пилипа православні християни розпочинають важливий період у церковному році –…
Захворювання артрит та артроз викликані змінами у суглобах, м'язових тканинах та зв'язках.