«Картопля — 2 штуки, цибуля — 1 штука, морква — 1 штука, твердий сир — 100 грамів, яйце — 1 штука, вершкове масло — 80 грамів, болгарський перець — 1 штука, зелень, чорний перець і сіль — за смаком.
Варити, поки кульки не випливуть на поверхню. Прикрасити готовий суп зеленню».
Наталя Петрівна, м. Харків
Вас також можуть зацікавити новини:
Деревна зола – популярне органічне добриво, яке часто використовується садівниками та городниками для покращення родючості…
З 15 листопада погода потрохи погіршується всюди, крім півдня.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Багато людей вважають за краще не тільки пити гарячі напої, але й їсти гарячі страви,…
Після дня пам’яті святого апостола Пилипа православні християни розпочинають важливий період у церковному році –…
Захворювання артрит та артроз викликані змінами у суглобах, м'язових тканинах та зв'язках.