«Картопля — 2 штуки, цибуля — 1 штука, морква — 1 штука, твердий сир — 100 грамів, яйце — 1 штука, вершкове масло — 80 грамів, болгарський перець — 1 штука, зелень, чорний перець і сіль — за смаком.
Варити, поки кульки не випливуть на поверхню. Прикрасити готовий суп зеленню».
Наталя Петрівна, м. Харків
Вас також можуть зацікавити новини:
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…