Раніше ми давали рецепт кабачкової піца в духовці.
Піца дозволяє насолоджуватися улюбленою стравою, витративши мінімальні зусилля та час.
Інгредієнти:
- 1 яйце,
- 6 столових ложок муки,
- 6 столових ложок сметани (будь-якої жирності),
- щіпка солі,
- 50-60 гр колбаси,
- 70-80 гр сиру,
- 1/2 помідора,
- 1,5 столові ложки коччупа.
Πриготування:
- Ρазбиваем 1 яйце в будь-яку відповідну посуду.
- Додаємо до яйця 6 столових ложок сметани.
- Πосипаємо щіпку солі і добре перемішуємо.
- Остачено додаємо 6 столових ложок мами і продовжуємо перемішувати до одержання однорідного тесту.
- Змащуємо сковороди невеликою кількістю масла і переливаємо наше тісто.
- Накриваємо сковороди кришкою і смажимо тісто 1-2 хвилини з кожної сторони.
- Після засмаження перетворюємо тісто і додаємо начинку за вашим смаком.
- Β моїм випадком я використовую котчуп в якості соусу.
- Додаємо колбаси на піцу.
- Тім додаємо половину помідору, щоб надати піці соковитість.
- Останнім шаром викладаю сир, не шкодуючи його кількість.
- Накриваємо піцу кришкою і даємо сиру розплавитися.
Наша піца готова!
Піца, що вийшла, дуже соковита і смачна. Запам’ятайте цей простий і швидкий рецепт та приємного апетиту!
Вас також можуть зацікавити новини: