П’ятниця, 8 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНизькокалорійна вечеря: цвітна капуста з часником та секретним інгредієнтом

Низькокалорійна вечеря: цвітна капуста з часником та секретним інгредієнтом

Этот материал также доступен на русском языке
Це поєднання створює насичений та пікантний смак: капуста м'яка та ніжна, часник надає аромату. Зазвичай капусту злегка відварюють, потім запікають або обсмажують з часником і посипають сиром, що плавиться, додаючи вершковий смак.

Раніше ми давали цікавий рецепт поленти по-італійськи.

Цвітна капуста з часником та сиром – це не тільки смачна, а й корисна страва. Її можна назвати ідеальною для легкої вечері або гарніром до основних страв.

Інгредієнти:

  • Квітна капуста — 1 шт
  • Тертий пармезан – 150г
  • Подрібнений часник — 2 зуби.
  • Пучок свіжої петрушки – 1/2 шт
  • Оливкова олія — 2 ст.л.
  • Сіль та перець — за смаком

Приготування:

  1. Розігріти духовку до 200 градусів. Нарізати цвітну капусту на квіточки. Промити.
  2. У великій мисці змішайте оливкову олію, подрібнений часник та 100г тертого сиру пармезан. Додати цвітну капусту і перемішати, доки вони добре покриються сумішшю.
  3. Викласти капусту на лист, покритий фольгою. Посипати сіллю та перцем.
  4. Випікати в духовці протягом 45 хвилин, перевертати кожні 15 хвилин. В останні 15 хвилин посипати пармезан, що залишився.

Після того, як капуста буде готова – посипати нарізаною петрушкою. І подавати.

Читайте також рецепти: 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні