Реберця свинячі – 700 грамів, рис – 500 грамів, морква велика – 1 штука, часник – 1 головка, цибуля ріпчаста – 2 штуки, олія – 200 мілілітрів, приправи та сіль – за смаком.
Готувати під кришкою на повільному вогні 15-20 хвилин, поклавши в суміш цілий часник.
Готовий плов перекласти на велику тарілку і подати.
Вас також можуть зацікавити новини:
28 жовтня в Україні відзначається День визволення України від фашистських загарбників, Міжнародний день анімації та…
Випічка з яблуками – це завжди смачно. Сьогодні пропонуємо приготувати вам найпростіший, але дуже смачний…
В цій статті ми розглянемо, як на пам'ятнику підкреслити особистість та стиль життя чоловіка, обираючи…
Квіти, як і інші рослини на наших ділянках, потребують догляду та підготовки до зими. Якщо…
28 жовтня очікується похмура погода без опадів в більшості областей України.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?