Плов зі свинячими ребрами
Інгредієнти
Реберця свинячі – 700 грамів, рис – 500 грамів, морква велика – 1 штука, часник – 1 головка, цибуля ріпчаста – 2 штуки, олія – 200 мілілітрів, приправи та сіль – за смаком.
Приготування
- Очистити і нарізати цибулю і пасерувати на розігрітій олії.
- Через 4-5 хвилин всипати довгасті скибочки моркви.
- Овочі посолити і приправити, додати порційні шматочки реберець і обсмажити до характерної скоринки, помішуючи.
- Потім залити водою і готувати до м’якості свинини.
- Добре промити рис, зняти верхній шар лушпиння з головки часнику.
- Висипати крупу поверх реберець з овочами, не розмішуючи, залити водою на два сантиметри вище них.
Готувати під кришкою на повільному вогні 15-20 хвилин, поклавши в суміш цілий часник.
Готовий плов перекласти на велику тарілку і подати.
Вас також можуть зацікавити новини: