Раніше ми писали, як приготувати кекси на основі гарбуза.
Ми підготували для вас простий рецепт гарбузової каші з пшоном, який легко повторити вдома. У матеріалі ви знайдете рекомендації з вибору інгредієнтів, секрети приготування та поради, як зробити кашу ще смачнішою і поживнішою. Ця страва обов’язково стане улюбленою у вашій родині!
Подавайте кашу гарячою або теплою, прикрасьте родзинками, свіжими ягодами, горіхами або медом. Смакуватиме ідеально з ранковою кавою чи вечірнім чаєм.
Вас також можуть зацікавити новини:
Частина українців може отримати нові виплати. Куди звертатись.
Жовтень – це час, коли городники активно готують свої ділянки до зимових місяців. Одним із…
Програма багатоцільової грошової допомоги від Агентства ООН у справах біженців втілюється вже третій рік поспіль…
Станом на 1 жовтня 2024 року серед 10,3 мільйона пенсіонерів в Україні 2,8 мільйона продовжували…
Щоб зустріти зиму у всеозброєнні та забезпечити тепло та затишок у вашому будинку, компанія "Нафтогаз"…
З 1 січня 2025 року в Україні буде припинена робота медико-соціальних експертних комісій (МСЕК) як…