Ця закуска стала настільки популярною, що навіть існує Міжнародний день начос.
Раніше ми розповідали про начос:
- Оригінальна мексиканська закуска в гостях на нашій кухні: готуємо начос
- Урізноманітнимо стіл молодіжними закусками: мексиканський начос не залишить байдужих
Салат із начос
Інгредієнти
Салат «Айсберг» або пекінська капуста – 3-4 листки салату, курка копчена (філе) – 500 грамів, цибуля – 1 штука, майонез для заправки і начос – за смаком.
Приготування
- Цибулю нарізати тонким пір’ям і ошпарити окропом або замаринувати в слабкому розчині оцту із сіллю та цукром.
- Готову цибулю промити холодною водою і віджати зайву вологу.
- У салатник скласти шматочки салату або нарізану капусту, кубики копченої курки та цибулю. Заправити майонезом і перемішати.
- Поверх салату розкласти начос. Під час подачі все перемішати.
Сальса для начос
Інгредієнти
Начос чудово поєднуються з різноманітними соусами. Пропонуємо вам зробити сальсу – традиційний мексиканський соус.
Приготування
Болгарський перець – 2 штуки, помідори – 400 грамів, біла цибуля – 1 штука, часник – 2 зубчики, кінза, лайм, сіль і гострий перець – за смаком.
- Помідор, перець, цибулю очистити від шкірки і розрізати пополам.
- Запекти всі овочі в духовці до рум’яності.
- Потім перекласти їх в блендер, додати сік лайма, часник, сіль, перець, кінзу і подрібнити.
- Отримуємо соус сальса.