Смак цукерок “Ромашка” знайомий усім із самого дитинства. Ці солодощі можна приготувати в домашніх умовах. Смак у домашніх цукерок вийде навіть ніжніший, ніж у магазинних. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати цукерки “Метеорит” у домашніх умовах.
Інгредієнти:
- цукор коричневий — 1 ст.
- цукор — 1 ст.
- вершкове масло — 200 г
- згущене молоко — 400 г
- кукурудзяний сироп — 1 ст.
- збиті вершки — 2 ст. л.
- ванілін — 0,5 ч. л.
- темний шоколад — плитка
Приготування:
- Усі інгредієнти, крім ваніліну, помістіть у сотейник та поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до середнього.
- Тримайте на вогні, поки суміш не потемніє і не почне застигати. Додайте ванілін та перемішайте.
- Зліпіть з маси маленькі кульки. Кожну замотайте у фольгу або папір, розкотіть качалкою і відправте плоскі коржики в холодильник.
- Коли коржики повністю застигнуть, обріжте їх, надаючи прямокутної форми.
- На водяній бані розтопіть темний шоколад і зануріть у нього цукерки. Залишіть застигати.
Вас також можуть зацікавити новини: