Не купуйте їх про запас, краще – в день приготування. Якщо гриби трохи перетримати, вони темніють або покриваються слизом.
Але якщо гриби дуже брудні, їх можна вимити, обсушити і одразу готувати.
Не дуже забруднені гриби краще очистити щіткою. Під час приготування вони не будуть водянистими і збережуть форму.
Гриби містять багато вологи, тому потрібен простір, щоб вода швидше випаровувалася, а гриби добре підсмажилися.
Готуйте спочатку на сухій сковороді, через 5-7 хвилин додайте вершкове масло або олію, трави і спеції.
Також врахуйте, що гриби чудово поєднуються з рослинною олією, яка допомагає розкрити їхній смак, а вершкове масло робить їх ніжнішим і надає приємного аромату.
До грибів можна додати соус барбекю, соєвий соус, бальзамічний оцет, цибулю-шалот (подовжену форму цибулі) та овочеві приправи.
Вас також можуть зацікавити новини:
Квіти на підвіконнях створюють атмосферу затишку та приносять радість до будинку. Але кожна рослина потребує…
21 жовтня очікується погода без опадів на всій території України.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Атмосфера астрологічних подій протягом тижня досить цікава та насичена. Для когось це період ефективного завершення…
Хто багато ходить, стоїть, до кінця робочого дня відчуває, як у нього "горять" стопи. Як…
Однією з традиційних страв мексиканської кухні є начос - хрусткі чіпси з кукурудзяного борошна, нарізані…