Ця закуска стала настільки популярною, що навіть існує Міжнародний день начос, який відзначається 21 жовтня.
Сьогодні ми пропонуємо вам два рецепти, один з яких познайомить вас із класичними начосами, а другий дозволить спробувати приготувати екзотичну страву з підручних продуктів.
Кукурудзяне борошно – 50 грамів, окріп – 60-70 мілілітрів, сіль – 0,5 чайної ложки, сушена паприка – 0,5 чайної ложки, рослинна олія – 2 столові ложки.
Лаваш тонкий – 1 лист, оливкова олія – 2 столові ложки, часник – 1-2 зубчики, твердий сир – 30 грамів, сіль – 0,3 чайної ложки, кріп та перець чорний мелений – за смаком.
Щоб чіпси не згоріли, спостерігайте за зміною їхнього кольору. Щойно вони зарум’янилися і набули золотистого кольору, значить час діставати їх із духовки.
Читайте та готуйте:
Квіти на підвіконнях створюють атмосферу затишку та приносять радість до будинку. Але кожна рослина потребує…
21 жовтня очікується погода без опадів на всій території України.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Атмосфера астрологічних подій протягом тижня досить цікава та насичена. Для когось це період ефективного завершення…
Що потрібно знати, щоб ви отримали смачні смажені, а не парені гриби? Все дуже просто,…
Хто багато ходить, стоїть, до кінця робочого дня відчуває, як у нього "горять" стопи. Як…