Він надає особливий смак будь-якій страві, але гострий перець має безліч корисних властивостей.
Всі види перців родом з Мексики та Південної Америки, але від часу своєї “еміграції” вони прижилися і полюбилися на всіх континентах. А ми пропонуємо вам рецепт, який дозволить зберегти перець надовго і будь-коли мати його під рукою.
«Гострий перець — 250-300 грамів, яблучний оцет 6% — 250 мілілітрів, мед (бажано – рідкий) — 4 столові ложки.
Зберігати в холодильнику або в холодному погребі.
Степан Олексійович, Миколаївська обл.»
Читайте також:
Чим корисний гіркий перець для організму людини і чи варто відмовлятися від нього
Стентування – це безкоштовне хірургічне втручання та ця послуга оплачується Національною службою здоров'я України (НСЗУ).…
В Україні васильки справжні культивуються як ефіроолійна рослина.
Вже минуло два роки, як Росія анексувала захоплені нею території Запорізької, Донецької, Луганської та Херсонської…
Перед виходом на заслужений відпочинок у майбутніх пенсіонерів виникає багато сумнівів і питань, найчастіше навіть…
Державна допомога у вигляді субсидії призначається для оплати житлово-комунальних послуг. Її дають людям, дохід яких…
До вибору підживлення для озимого часнику потрібно поставитися дуже ретельно, інакше втратите весь урожай.