Субота, 2 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНайшвидше яблучне печиво: готується просто і легко, а смак - неймовірний

Найшвидше яблучне печиво: готується просто і легко, а смак – неймовірний

Этот материал также доступен на русском языке
З яблуками можна спекти не тільки пиріжки, пироги, шарлотку, а й печиво. Воно виходить дуже смачним і розлітається просто на ура.

Найголовніше, що рецепт – простий і легкий, а ще швидкий.

Раніше ми розповідали, як спекти печиво на кефірі.

Інгредієнти:

  • 60 г м’якого вершкового масла;
  • 1 ч. л. розпушувача або соди;
  • 150 г борошна;
  • ванільний цукор до смаку;
  • 50 г цукру;
  • 1 яйце;
  • 2 яблука;
  • щіпка солі.

 

Приготування:

  1. Візьміть вершкове масло, воно має бути м’яким, змішайте його з цукром і ванільним цукром, додайте яйце і сіль, розмішайте.
  2. Просійте борошно і додайте разом з розпушувачем, замісіть тісто. Воно має вийти трохи густішим, ніж на кекси.
  3. Яблука очистіть від шкірки і наріжте дрібними шматочками, додайте в тісто.
  4. Змочіть руки і сформуйте невеликі кульки з тіста, викладіть на деко, змащене маслом або застелене пергаментним папером і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте протягом 15-20 хвилин.
  5. Зверху готове печиво можна прикрасити цукровою пудрою.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні