Найголовніше, що рецепт – простий і легкий, а ще швидкий.
Раніше ми розповідали, як спекти печиво на кефірі.
Інгредієнти:
- 60 г м’якого вершкового масла;
- 1 ч. л. розпушувача або соди;
- 150 г борошна;
- ванільний цукор до смаку;
- 50 г цукру;
- 1 яйце;
- 2 яблука;
- щіпка солі.
Приготування:
- Візьміть вершкове масло, воно має бути м’яким, змішайте його з цукром і ванільним цукром, додайте яйце і сіль, розмішайте.
- Просійте борошно і додайте разом з розпушувачем, замісіть тісто. Воно має вийти трохи густішим, ніж на кекси.
- Яблука очистіть від шкірки і наріжте дрібними шматочками, додайте в тісто.
- Змочіть руки і сформуйте невеликі кульки з тіста, викладіть на деко, змащене маслом або застелене пергаментним папером і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте протягом 15-20 хвилин.
- Зверху готове печиво можна прикрасити цукровою пудрою.
Читайте також: