Найкращі цукерки — звісно ж, приготовані власноруч, адже ви точно знаєте, що там не буде ніякої хімії! Домашні цукерки – це найкраща якість, приголомшливий смак та простота приготування. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати цукерки “Метеорит”.
Інгредієнти:
- Темний шоколад – 200 г
- Варене згущене молоко – 150 г
- Вершкове масло – 15 г
- Очищені фісташки – 80 г
Приготування:
- Якщо у вас сирі фісташки, обсмажте їх або обсушіть у духовці і порубайте.
- У каструлю з товстим дном викладаємо варене згущене молоко, вершкове масло і шоколад. Ставимо каструлю на водяну баню (пам’ятайте, що вода не повинна торкатися дна каструлі з шоколадом).
- Постійно помішуючи, розтоплюємо вміст першої каструлі до однорідності.
- Додаємо в масу фісташки.
- Прямокутну форму застеляємо фольгою і перекладаємо туди шоколадну масу. Розрівнюємо її.
- Накриваємо форму плівкою і відправляємо в холодильник на 10-12 годин для застигання.
- Знімаємо фольгу, викладаємо застиглу масу на тарілку і нарізаємо на порційні цукерки.
Вас також можуть зацікавити новини: