М’ясо по-французьки у духовці
Інгредієнти
М’ясо – 500 грамів, цибуля – 1 штука, морква – 1 штука, консервовані ананаси – за бажанням, сіль, перець, майонез – за смаком.
Приготування
- М’ясо нарізати на невеликі шматочки й обсмажити у сковорідці до золотистості.
- У сковорідку додати дрібно нарізані цибулю та моркву.
- Все залишити тушкуватися до м’якості.
- Помістити ці інгредієнти у форму для запікання, зверху викласти ананаси і змастити майонезом.
- Якщо немає ананасів, можна взяти кисло-солодкі яблуко, курагу або персики.
- Запікати м’ясо по-французьки в духовці на 180 градусах близько 30-40 хвилин.
Подавати з картоплею.
Читайте також: