Вівторок, 1 Жовтня, 2024
ГоловнаНовиниУ фінал конкурсу краси потрапила 80-річна модель - що відомо про красуню

У фінал конкурсу краси потрапила 80-річна модель – що відомо про красуню

Этот материал также доступен на русском языке
У фінал конкурсу "Міс Всесвіт Корея" увійшла 80-річна Чой Сун Хва. Що відомо про саму вікову красуню - читайте у нашій публікації.

Вона – найстарша учасниця конкурсу краси за всю історію, повідомляє CNN.

Щоб представляти Південну Корею у фіналі конкурсу «Міс Всесвіт», який відбудеться 16 листопада цього року у Мексиці, жінці потрібно перемогти ще 30 учасниць своєї країни. Конкурс «Міс Всесвіт» засновано у 1952 році і його гасло звучить так: «Прекрасна впевненість».

Цікаво, що досі до участі у конкурсі допускали жінок віком від 18 до 28 років, лише бездітних та незаміжніх. У 2024 році організатори зняли верхню вікову межу, а також скасували заборону на участь заміжніх, вагітних жінок та матерів.

Чой Сун Хва має досить високі шанси, адже враховуватимуться й оцінки суддів та бали від голосування глядачів в інтернеті.

«Мати красиву зовнішність – це важливо, але, думаю, також потрібно бути спокійними в душі й поважати інших. Крім того, потрібно позитивно мислити. Адже так багато людей сьогодні налаштовані негативно», – прокоментувала конкурсантка.

Модельним бізнесом жінка зайнялася у 72 роки. До цього її спонукала велика кількість боргів, на відшкодування яких довелося заробляти. До того, вже будучи пенсіонеркою, вона працювала доглядальницею в лікарні. Тож перші тренування з дефіле вона організовувала собі прямо в лікарняних коридорах під час чергувань. Настанови, як це правильно робити, отримувала в модельній школі.

Дебютувала Чой Сун Хва на Тижні моди в Сеулі у віці 74 років. З того часу стала часто зніматися для обкладинок журналів і реклами. Найбільше її знають в образі героїні рекламного ролика популярного південнокорейського пива.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні