У цьому рецепті оселедець потрібно замінити на куряче філе. Такий салат можна приготувати і на свято, і на буденний стіл.
Читайте також: Готуємо яскравий салат Помаранчевий настрій за 2 хвилини: вам навіть різати нічого не доведеться
Інгредієнти:
- 200 г філе курки;
- 2 середні картоплі;
- 2 курячі яйця;
- 2 буряки;
- 2 моркви;
- 3 солоних огірка;
- 50 г чорносливу;
- 50 г сиру;
- майонез до смаку.
Приготування:
- М’ясо, яйця, буряк, моркву та картоплю потрібно відварити і дати охолонути.
- Потім нарізати огірки та курку кубиком, а чорнослив – соломкою. Натерти на великій тертці сир, моркву, картоплю та яйця посолити.
- На блюдо викласти шарами по черзі картоплю, курку, моркву, огірки, яйця, чорнослив, сир і в самому кінці має бути буряк. Майонезом у вигляді сіточки потрібно змастити кожен шар, окрім огірків та чорносливу.
- Зверху салат можна прикрасити зеленню, натертим сиром або горіхами.
- Щоб «Курка під шубою» вийшла соковитою, відправте її в холодильник хоча б на 2 години.
Читайте також: Такий салат ви не їли: незвичне поєднання продуктів вразить навіть витончений смак знавців