Сир – 200 грамів, гарбуз – 150 грамів в очищеному вигляді, жовток – 1 штука, цукор – 2 столові ложки, борошно – 100-150 грамів (плюс для роботи з тістом), кориця мелена – 3 дрібки, мускатний горіх мелений – 2 дрібки, сіль – дрібка.
Дістати вареники шумівкою, посипати цукром і подавати зі сметаною або розтопленим вершковим маслом.
Вас також можуть зацікавити новини:
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…