Рецептом універсального заварного крему поділився відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Раніше ми розповідали, як приготувати лимонний крем – курд.
Євген Клопотенко радить варити крем у сотейнику з товстим дном.
Читайте також:
З’їдять ще теплі: найбюджетніший торт зі звичайних інгредієнтів: можна готувати хоч щодня
Цей бісквіт смачний навіть без крему – м’який та вологий: секрет в одному компоненті
Ця проста процедура забезпечує розрахунок суми з урахуванням фактичного споживання. Українцям регулярно нагадують необхідність своєчасно…
Крупа в традиційному плові має бути розсипчастою. Хоча існують альтернативні рецепти, які передбачають в'язку текстуру…
Ворог не полишає спроби просування, найгарячішими є Покровський та Курахівський напрямки. Противник завдав по позиціях…
Українці, які постраждали від війни, можуть отримати нову гуманітарну допомогу. Для реєстрації потрібно лише зателефонувати.
В деяких випадках і без того маленьку пенсію можуть урізати. Інколи Пенсійний фонд нараховує переплату…
28 вересня в України відзначають День боротьби проти сказу, День генерального директора, Міжнародний день загального…