Рецептом універсального заварного крему поділився відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Раніше ми розповідали, як приготувати лимонний крем – курд.
Євген Клопотенко радить варити крем у сотейнику з товстим дном.
Читайте також:
З’їдять ще теплі: найбюджетніший торт зі звичайних інгредієнтів: можна готувати хоч щодня
Цей бісквіт смачний навіть без крему – м’який та вологий: секрет в одному компоненті
Якщо ви вчасно не отримали допомогу на проживання внутрішньо переміщеної особи (ВПО), це може бути…
Хочете, щоб на вашому столі завжди була свіжа зелень? Виростіть її самостійно. Ділимося лайфхаками, про…
Простий рецепт найулюбленіших ласощів дитинства. Обов'язково спробуйте!
Кабінет Міністрів України затвердить новий порядок транспортування пацієнтів на швидкій допомозі. Що потрібно знати під…
У першому зимовому місяці деяким пенсіонерам нарахують підвищені виплати.
Частину українців запрошують оформити нову грошову допомогу. Куди звертатися.