Помідори – 1 кілограм, огірок – 1 штука, болгарський червоний перець – 2 штуки, червона цибулина – 1 штука, часник – 3 зубчики, білий хліб – одна скибка, сік лимона – дві столові ложки, рослинна олія – дві столові ложки, цукор – чверть чайної ложки (приблизно), дрібка перцю чилі, сіль – за смаком.
Помістити суп у холодильник на дві-три години, щоб він настоявся й охолов.
Подавати можна зі шматочками овочів, грінками, сухариками.
Ірина Василівна, Одеська область
Читайте також:
Перш ніж вирушити за покупкою газового котла, необхідно зрозуміти, який саме опалювальний прилад вам потрібен.…
Варто кілька разів відкласти миття духової шафи після приготування їжі, і краплі жиру та бруду…
Досі багато садівників сперечаються на тему: чи потрібно проводити побілку дерев і що це дає.…
19 вересня очікується невеликий дощ на Одещині, на решті території країни без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Чому «крутить» ноги ночами і які заходи допоможуть позбутися цього синдрому, розповіла невролог вищої категорії…