Помідори – 1 кілограм, огірок – 1 штука, болгарський червоний перець – 2 штуки, червона цибулина – 1 штука, часник – 3 зубчики, білий хліб – одна скибка, сік лимона – дві столові ложки, рослинна олія – дві столові ложки, цукор – чверть чайної ложки (приблизно), дрібка перцю чилі, сіль – за смаком.
Помістити суп у холодильник на дві-три години, щоб він настоявся й охолов.
Подавати можна зі шматочками овочів, грінками, сухариками.
Ірина Василівна, Одеська область
Читайте також:
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…