Середа, 18 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниНавіщо пити гарячу воду: ось що розповідають фахівці

Навіщо пити гарячу воду: ось що розповідають фахівці

Этот материал также доступен на русском языке
Ми звикли вгамовувати спрагу, охолоджуватися холодною водою. Але виявляється, з цим краще впорається... гаряча вода. Навіть більше – гаряча вода лікує.

Відповідає лікар-невролог, рефлексотерапевт, фахівець з китайської медицини Ігор Орлов:

Для того щоб позбутися набряків та затримки зайвої рідини в організмі, існує перевірений стародавній і дуже простий спосіб – пити протягом дня гарячу воду. Але пам’ятати при цьому, що вода має потрапляти на порожній шлунок – це має відбуватися завжди за 10-15 хвилин до їди.

Можна використовувати цей спосіб, якщо ви відчуваєте голод і хочете позбутися підвищеного апетиту. Якщо захотілося поїсти, то перш ніж покласти щось у рота, зробіть кілька ковтків гарячої води.

Щоб набряки почали зменшуватися і це стало помітно, гарячу воду потрібно пити регулярно не менше 3-4 днів. Цей спосіб працює і при захворюваннях нирок, є доброю профілактикою сечокам’яної хвороби.

Як діє гаряча вода

Регулярне вживання гарячої води нормалізує обмін речовин, знижує цукор у крові, сприяє зниженню маси тіла.

Збільшуватиметься кількість сечі, змінюватимуться її структура та властивості. Сеча стане концентрованішою, у неї може з’явитися неприємний запах, що говоритиме про те, що процес очищення організму відбувається.

Як підготувати гарячу воду для вживання та очищення організму

Підігріти воду в чайнику, перелити в термос і пити протягом дня за необхідності. Температура води має бути що вищою, то краще. Але щоб не обпалювала. Пийте маленькими ковтками.

У ряді випадків, якщо є хронічні захворювання, слід проконсультуватися з лікарем, чи можна вам скористатися цим методом.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні