Раніше ми писали, як приготувати налистники без борошна за старовинним рецептом.
Інгредієнти:
- цибуля — шт.;
- морква — шт.;
- капуста – 500 г;
- сіль – 1,5 ч.л.;
- кефір – 400 мл;
- яйце — шт.;
- сода – ч.л.;
- мука – 300 р.
Підготовка:
- Нарізаємо дрібно цибулю, натираємо на великій терці моркву, шаткуємо капусту.
- У сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо моркву і доводимо до м’якості.
- До овочів викладаємо капусту і гасимо на середньому вогні під кришкою до м’якості капусти. Солимо ½ чайної ложки капусту, перемішуємо.
- У кефір розбиваємо яйце, висипаємо сіль і соду, змішуємо. Висипаємо в кефір муку|борошно| і замішуємо густе тісто. У тісто викладаємо капусту, перемішуємо.
- У шкірі на краплі рослинної олії обсмажуємо невеликий коржик з тіста з обох боків до рум’яної корочки під кришкою.
Таким чином виходять капустяні коржики.
Вас також можуть зацікавити новини: