Середа, 18 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяСмачніше м'яса: ці коржі чудово підійдуть для сніданку та вечері

Смачніше м’яса: ці коржі чудово підійдуть для сніданку та вечері

Этот материал также доступен на русском языке
Це можуть бути як коржики за розміром сковороди, так і невеликі оладки – як вам більше подобається. Смак від цього не зміниться.

Раніше ми писали, як приготувати налистники без борошна за старовинним рецептом.

Інгредієнти:

  • цибуля — шт.;
  • морква — шт.;
  • капуста – 500 г;
  • сіль – 1,5 ч.л.;
  • кефір – 400 мл;
  • яйце — шт.;
  • сода – ч.л.;
  • мука – 300 р.

Підготовка:

  1. Нарізаємо дрібно цибулю, натираємо на великій терці моркву, шаткуємо капусту.
  2. У сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо моркву і доводимо до м’якості.
  3. До овочів викладаємо капусту і гасимо на середньому вогні під кришкою до м’якості капусти. Солимо ½ чайної ложки капусту, перемішуємо.
  4. У кефір розбиваємо яйце, висипаємо сіль і соду, змішуємо. Висипаємо в кефір муку|борошно| і замішуємо густе тісто. У тісто викладаємо капусту, перемішуємо.
  5. У шкірі на краплі рослинної олії обсмажуємо невеликий коржик з тіста з обох боків до рум’яної корочки під кришкою.

Таким чином виходять капустяні коржики.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні