Вівторок, 17 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниПісля цієї маски волосся буде рости, як на дріжджах: потрібні звичайні компоненти

Після цієї маски волосся буде рости, як на дріжджах: потрібні звичайні компоненти

Этот материал также доступен на русском языке
9 вересня світова спільнота відзначає Міжнародний день краси. Для жінок краса часто асоціюється з красивим, доглянутим волоссям. Після спекотного літа та агресивного впливу сонця і вітру воно потребує особливого догляду. Пропонуємо прості та ефективні маски для оновлення волосся в домашніх умовах.

Як вибрати маску за типом волосся

При виборі маски важливо врахувати тип волосся. Їх виділяють кілька:

  • нормальні;
  • сухі;
  • жирні;
  • комбіновані.

Раніше ми розповідали, як зберегти густе волосся до старості.

Також слід зважити на наявність алергії на певні складники і не використовувати їх.

Маска для росту волосся на дріжджах

На ріст волосся впливають чимало факторів: генетика, стан здоров’я, вік, гормональний фон, харчування. Проте покращити ситуацію може і догляд. Для приготування маски знадобиться:

  • сухі дріжджі – 7 г;
  • касторова олія – 1 столова ложка;
  • білий цукор — 1 столова ложка,
  • тепла вода – 100мл.

Потрібно змішати дріжджі, цукор і додати теплу воду. Залишити на 15 хвилин, доки дріжджі почнуть працювати. Потім додати касторову олію. Маска готова для використання. Наносять її на корені волосся. На голову одягають поліетиленову шапочку і замотують рушник. Через 30 хвилин голову миють шампунем, як зазвичай.

При щотижневому використанні фахівці обіцяють помітний результат вже через два місяці.

Маска для відновлення волосся з яйцем

Така маска підходить для волосся різного типу. Пропорцій варто дотримуватися, але порції можна збільшувати залежно від довжини та густоти волосся.

На 1 жовток слід додати 1 столову ложку рідкого меду. Для сухого волосся або для сухих кінчиків суміш слід доповнити 1 столовою ложкою оливкової олії.

Маска розрахована на використання один раз на тиждень. Шість-вісім регулярних процедур допоможуть позбутися ламкості та сухості волосся. Воно виглядатиме блискучим і здоровим.

Маска для волосся з кефіру від посічених кінчиків

Краще для такої маски обирати домашній кефір або магазинний найвищої жирності. На 150 мл теплого кефіру слід додати столову ложку реп’яхової олії. Суміш нанести на волосся по всій довжині. Залишіть під шапочкою на годину і змий шампунем, як зазвичай.

Молочні кислоти, вітаміни групи В і амінокислоти зволожують, знімають запалення і навіть можуть дещо освітлити пасма. Маска здатна зволожити волосся і профілактувати появу посічених кінчиків.

Читайте також:

Забуті секрети краси: освітлюємо волосся натуральними засобами у домашніх умовах

Волосся втратило блиск і красу: як позбутися жирної себореї

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні