Ця паста відмінно доповнить будь-які м’ясні та картопляні страви, а також ідеально поєднується з макаронами.
Пасту можна додавати в будь-які перші страви і будь-які сметанні або йогуртові соуси.
Така паста може чудово зберігатися у холодильнику більше року.
Для приготування пасти знадобиться в ідеалі найсвіжіший, щойно зірваний з грядки кріп разом із стеблами (0,5 кг).
Кріп – 500 г, 50 г очищеного часнику, 400 мл будь-якої рослинної олії, 20 г солі, 10 г цукру, 2 ч.л. лимонного соку, цедра половинки лимона.
Вихід: 4 баночки по 250 мл чи 1 літр.
Вам сподобаються наші рецепти:
Якщо ви шукаєте рецепт найніжнішого та м'якого печива, пропонуємо приготувати цей десерт, який точно вам…
Тактичні костюми є невіддільною частиною екіпірування як для військових, так і для співробітників спецпідрозділів, мисливців…
Чимало людей переконані, що їсти з хлібом – погана звичка. Чи справді хліб може нашкодити?…
Цей вид депозиту працює як скарбничка: ваші гроші не тільки зберігаються, але й приносять дохід.…
Полуниця потребує догляду не лише навесні та влітку, а й восени, коли вона готується до…
20 вересня очікується сонячна погода без опадів по всій Україні.