Ця паста відмінно доповнить будь-які м’ясні та картопляні страви, а також ідеально поєднується з макаронами.
Пасту можна додавати в будь-які перші страви і будь-які сметанні або йогуртові соуси.
Така паста може чудово зберігатися у холодильнику більше року.
Для приготування пасти знадобиться в ідеалі найсвіжіший, щойно зірваний з грядки кріп разом із стеблами (0,5 кг).
Кріп – 500 г, 50 г очищеного часнику, 400 мл будь-якої рослинної олії, 20 г солі, 10 г цукру, 2 ч.л. лимонного соку, цедра половинки лимона.
Вихід: 4 баночки по 250 мл чи 1 літр.
Вам сподобаються наші рецепти:
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…